Erdoğan:  “Hakan kardeşim, tecrübesiyle Antalya’ya hizmete hazır”

Erdoğan:  “Hakan kardeşim, tecrübesiyle Antalya’ya hizmete hazır”

Erdoğan:  “Hakan kardeşim, tecrübesiyle Antalya’ya hizmete hazır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Antalya’mızın bir 5 yılını daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hakan Tütüncü kardeşimiz, bilgisiyle, tecrübesiyle, yetkin ekibiyle şehrimize hizmete hazırdır.”dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da 31 Mart yerel seçimleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı. EXPO 2016 Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Erdoğan, “Biz şehirlerimize hizmet için aşk ile çalıştık. Millete hizmet yolunda bahane aramadık. Kolayı seçenlerden asla olmadık. Belediye kaynaklarını en doğru, en hakkaniyetli ve en etkin şekilde kullanarak hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm ürettik. “ dedi.

HİZMETLERİMİZLE ŞEHİRLERİMİZ ALTIN DEVRİNİ YAŞADI

“CHP zihniyetinin ideolojik esareti altında boğulan tüm umutları tükenen şehirlerimizi çok kısa sürede yaşanabilir yerler haline getirdik.” diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, “İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bizim hizmetlerimizle tanışan şehirlerimiz çeyrek asır boyunca adeta altın devirlerini yaşadı. Ulaşımdan çevreye, sosyal belediyecilikten alt yapı ve üst yapıya kadar şehirlerimiz resmen seviye atladı. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olan böyle bir anlayışla hizmet ettik. “diye konuştu.

BELEDİYECİLİK VİZYONUMUZU YENİLEDİK

Şehirlerin nüfuslarının arması ile birlikte insanların belediyelerden beklentilerinin de arttığına değinen Erdoğan, “Beklentiler çoğaldı. Belediyeleri sadece vatandaşın çöpünü toplayan, yolunu yapan, toplu ulaşım hizmetleri veren bir konumdan çok daha geniş görevler icra eden bir konuma yükselttik. AK Parti, Cumhur ittifakı olarak işte bu beklentileri karşılamanın çabasındayız. Aziz milletimize hizmet etmek için sadece kadrolarımıza değil, belediyecilik vizyonumuzu da yeniledik, geliştirdik. Mahalli idarelerdeki 30 yıllık tecrübemizi iktidardaki 21 yılı aşan güçlü tecrübemizle yoğurduk. Şehirlerimiz Türkiye yüzyılına hazırlayacak kapsamlı bir yol haritası ortaya koyduk. Bunu da 30 Ocak’ta Ankara’da, Türkiye Yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik teması ile seçim beyannamemiz olarak kamuoyu ile paylaştık. İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu. CHP zihniyetinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışı ile tekrar buluşturmaya kararlıyız. “dedi.

ANTALYA’DA ALTIN ÇAĞ BAŞLAYACAK

“Antalya’mızın bir 5 yılını daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. “diyerek sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacaktır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hakan Tütüncü kardeşimiz, bilgisiyle, tecrübesiyle, heyecanıyla, tevazu ile hizmete kendini adamış yetkin ekibiyle şehrimize hizmete hazırdır. İlçe başkanlarımızın da desteği ile 31 Mart’ta Antalya’nın altın çağının başlayacağına inanıyorum. “diye konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ

Cumhur İttifakı belediyelerinin sosyal belediyecilik hizmetleri projelerini de ana başlıklar altında açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni dönemde ülkemizin her yerinde afetlere dayanıklı, sağlam yerleşim yerleri inşa edeceğiz. Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatımlara öncelik vereceğiz. Akıllı uygulamalara, dijital teknolojilere uyumlu alt yapılar kuracağız. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı kuşatıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız. Yerel yönetimlerin güçlü aile, güçlü toplum anlayışını desteklemesini temin edeceğiz. Kültür ve medeniyet tasavvuruna dayalı projeler üreteceğiz. Çevreye ve tabiata karşı hassas yeşil kalkınmayı benimseyen, sıfır atık modelini uygulayan sürdürülebilir belediye yönetimlerine destek olacağız. Evlatlarımıza havası, suyu, toprağı ve çevresi temiz şehirler bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Kırsaldaki insanlarımızın hayat standartlarını yükselterek, herkesin doğup büyüdüğü yerde kalmasını teşvik ve temin edeceğiz. Belediye yönetimlerinin tamamını etkin, verimli, adil ve şeffaf bir anlayışa kavuşturacağız. Şehir sakinlerinin memnuniyetine öncelik veren yönetimlerle belediyelerimizi geleceğe taşıyacağız. Gerçek belediyecilik sözümüzü üretken adil, erişilebilir, vizyoner şefkatli sürdürülebilir, yenilikçi, çağdaş, güçlü kapsayıcı, dinamik, vatansever kavramlarıyla zenginleştiriyoruz.”dedi.

ANTALYA’YI HAK ETTİĞİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ

“Antalya’da doğru dürüst bir havalimanımız dahi yoktu.” diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, “Bugünkü havalimanına Antalya’yı kimler hazırladı? Bugün VIP salonunun açılışın yaptık. Aynı şekilde devlet konukevinin açılışını yaptık. Yurt dışından misafirlerimiz geldiği zaman farklı bir Antalya görsün, farklı bir Antalya Havalimanı görsün. Çünkü biz dünyada farklıyız. Farkımızı ortaya koymamız lazım. Bugüne kadar milletimizle azimle yürüdük, yürüyoruz. Ülkemize gelen turistin 16 milyonuna Antalya ev sahipliği yaptı. Antalya tek başına nüfusunun 6 katı turisti misafir etti. Antalya turizmin başkenti unvanını korudu. Antalya dünyanın dört bir yanına yaptığı gıda ihracatı ile de öne çıkıyor. “diye konuştu. Erdoğan, Antalya’yı hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’nün adaylığını 18 Ocak’ta açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 ilçenin belediye başkan adaylarını  ilan etti.
 
 
                                                                CUMHUR İTTİFAKI ANTALYA ADAYLARI

1

AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İBRAHİM ÖZKAN

AK PARTİ

2

AKSU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AV. DURMUŞ KAAN ŞAHİN

AK PARTİ

3

ALANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ADEM MURAT YÜCEL

MHP

4

DEMRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İBRAHİM OĞUZ

MHP

5

DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BEKİR KIVRIM

AK PARTİ

6

ELMALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

DURMUŞ ALİ GÖKÇE

AK PARTİ

7

FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

CENK ŞİMŞEK

MHP

8

GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MUSTAFA AKSOY

MHP

9

GÜNDOĞMUŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ALİ GÜLEN

AK PARTİ

10

İBRADI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HATİCE SEKMEN

AK PARTİ

11

KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MUTLU ULUTAŞ

AK PARTİ

12

KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

RAHMAN ŞEKER

AK PARTİ

13

KEPEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

RIZA SÜMER

AK PARTİ

14

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

DURALİ KOLPAK

AK PARTİ

15

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Dr. SADIK ÖNAL

MHP

16

KUMLUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HÜSEYİN ORHAN TEKİN

AK  PARTİ

17

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Prof.Dr.SÜLEYMAN OKUDAN

AK  PARTİ

18

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ÖZDEMİR MANAVOĞLU

AK  PARTİ

19

SERİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

DOÇ. DR. VELİ VURAL

AK  PARTİ

 
 
 
 
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL